Heeft u een vraag | +31 (0)113 574200
Leer oesters opensteken
Het opensteken van oesters ziet er misschien lastig of spannend uit, maar dat is het niet.
Zeker niet wanneer je de uitleg van onze oestersteekkampioene Manuela hebt gehoord.
Zij is dit jaar tweede geworden op het NK in Rotterdam en heeft in haar hele leven
misschien al wel duizend oesters opengestoken. Watch and learn!
Oesters met wakame en crème van wasabi
We starten met de wasabicrème. Deze maak je door een tube wasabi te mengen met 4 eetlepels mayonaise en wat peper en zout.
We starten met het maken van de ansjoviscrème. Dit doen we door de ansjovis (dus niet de olie) fijn te draaien in een blender of fijn te mixen met een staafmixer.
Oesters met tonijn en ansjoviscrème
We beginnen met het open en los steken van de oesters. Deze kun je alvast op een mooie serveerschaal neerleggen.
Oesters met limoen en gember
Snijd voor de garnering de bosui en chilipeper alvast in dunne ringetjes. Let op: de zaadjes van de chilipeper zijn pittig,
Gestoomde oesters van de bbq
Wist je datjes
Bestel je oesters
Wilt u (nog een keer) genieten van de waanzinnige Umami-smaak? Bestel de oesters dan in de winkel waar u deze eerder
heeft gekocht.
Aquamossel-Triton V.O.F
Korringaweg 53 | 4401 NV Yerseke +31 (0)113 574200
Korringaweg 53 | 4401 NV Yerseke +31 (0)113 574200
Aquatriton© 2021 All Rights Reserved
SOME OF OUR AWESOME CLIENTS AROUND FRANCE
Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van de laatste oesternieuwtjes en ontvang gratis lekkere recepten.
Meer recepten bekijken?
In onze Mossel App vind je heerlijke recepten met mosselen, oesters én schelpjes.
Eet smakelijk!
Umami-recepten
Het recept oesters met wat peper en citroensap is er een die we allemaal kennen. Maar wist je dat je nog veel meer met oesters kunt doen? Kies daarom eens voor een van deze verrassende recepten en leg jezelf én je gasten flink in de watten!